CarieraNoua, platforma “next-generation” de recrutare online

In ultimele luni ne-am asumat o provocare majora si anume rescrierea software-ului din spatele platformei de recrutare cu scopul de a depasi constrangerile care limiteaza in prezent eficienta unei platforme online de recrutare.


CarieraNoua “Next-Gen” este o solutie avansata de cautare, simplu de utilizat si la un alt nivel de performanta si inovatie.

Noua platforma CarieraNoua a aparut datorita abilitatii designerilor nostri UX si UI de a defini o arhitectura a platformei capabila sa integreze atat feedback-ul primit de la utilizatori cat si directiile viitoare de dezvoltare.

Am analizat cu atentie modul in care utilizatorii interactioneaza cu diferite elemente ale site-ului CarieraNoua si in acelasi timp am luat in considerare feedback-ul si asteptarile utilizatorilor CarieraNoua.

Lansarea noii platforme ne va permite sa implementam o serie de tehnologii unice pe locuri de munca online care vor aduce plusvaloare utilizatorilor.

Noua versiune include deja elemente care aduc un plus de productivitate.

Astfel:

• Am imbunatatit semnificativ viteza, performantele si stabilitatea platformei
• Noua versiune ofera o experienta de navigare imbunatatita, mai ales in sectiunile dedicate angajatorilor si candidatilor.
• Am crescut vizibilitatea locuri de munca prin optimizarea URL-urile, titlurile, si descrierile principalelor sectiuni ale portalului
• Am integrat Google Maps API pentru o mai buna localizare a ofertelor de angajare
• Si mai ales: CarieraNoua este acum o platforma extrem de performanta si flexibila ce permite integrarea cu noi tehnologii sau module aflate in acest moment in faza de dezvoltare sau testare

You May Also Like

About the Author: Annette Nardecchia

Leave a Reply